ADX.BG разшири мрежата си, присъединявайки още два IT сайта

Публиквано от ADX.BG на 14.02.2012

По този начин се превърна в най-голямата IT медия в България.

Основана през 2009 г., ADX.BG започва да обединява най-големите сайтове за информационни технологии, като в началото бяха включени 3 от най-значимите форуми в тази област: predpriemach.com, joomla-bg.com, webmasterbg.org (сегашните searchengines.bg).

Рекламната мрежа присъедини още два големи IT сайта към себе си – setcombg.com и androidbg.com. Чрез партньорството си с вече присъединените predpiemach.com и joomla-bg.com, ADX.BG стана най-голямата медия, предоставяща изцяло IT аудитория. Със свойте 80 000 регистрирани потребителя, над 650 000 уникални посетители месечно и 7 милиона импресии на месец, тя посреща големи имена в бизнеса като: ICN.BG, Delta.bg, Централна Кооперативна Банка, Банка Пиреос и други. Предоставяйки статистики в реално време, планиране на кампании и консултации в тази насока, мрежата дава на своите рекламодатели пълна прозрачност и сигурност.

Предоставянето на таргетиран и качествен трафик е една от основните цели на разрастналата се IT мрежа, като бъдещите й амбиции се фокусират изцяло върху иновационните разработки и подобрения, работещи както за потребителите, така и за нейните клиенти. Мениджмънтът на компанията ще съсредоточи усилията си върху подобряване на системата за управление на кампаниите и улеснение при създаване на клиентски кампании, както и върху интеграцията на сегашните и бъдещи партньорски сайтове, индивидуалната визия на всеки един от сайтовете и разработването и разрастването им.

Всички хора, стоящи зад партньорските сайтове вярват в това, което правят и в неговия голям потенциал за развитие и всеки, който следи развитието на компанията ще види много скоро още по-добрите резултати, постигнати от екипа й.

За ADX.BG:

ADX.BG е рекламна медия, осъществяваща връзката между рекламодателя и собствениците на сайтове, като работи максимално прозрачно и за двете страни. Обособявайки се като най-голямата IT медия, ние имаме за цел да предоставим качествена реклама в областта на информационните технологии, като зад компанията стои екип от професионалисти с дългогодишен опит и доказани умения.