Клиенти

Отзиви от Нашите клиенти за услугите предлагани от ADX.BG:

ICN.BgICN.BG е хостинг доставчик, предоставящ професионални хостинг решения на Българския пазар. Услугите които предоставяме не са масов продукт и поради тази причина рекламните кампании и послания биват изключително таблетирани. Вижте още.

 

Delta.bg Hosting CompanyDelta.bg е една то водещите хостинг компании в България, предоставяща качествени и достъпни за всеки потребител услуги. Екипът ни е сформиран от професионалисти и хора с дългогодишен опит в областта на телекомуникационните технологии, като доказателство за това е богатото ни портфолио от клиенти, съпътстващи ни през последните години. Вижте повече.

 

MobioПричината да се обърнем към рекламната мрежа ADX беше желанието ни да представим нова SMS услуга, която значително улеснява процеса на SMS плащане от гледна точка на крайния потребител. Тъй като основните интегратори на тази услуга са уеб-професионалисти, избрахме да проведем рекламната кампания с помощта на рекламната мрежа ADX.BG. Вижте още.

 

Jump.bgВсички в Джъмп Хостинг Сълюшънс държим на взаимно професионално отношение между нас и нашите клиенти и партньори. Смятаме, че това е важна предпоставка за постигането на целите, които сме си поставили. Точно поради тази причина избрахме да работим именно с ADX.bg. Вижте още.