Стартира новата рекламна мрежа ADX.BG

Публиквано от ADX.BG на 28.10.2009

ADX.BG, новата рекламна мрежа, стартира днес – (28.10.2009 г.). Единствена по рода си, мрежата предоставя на рекламодателите възможността да съсредоточат вниманието си върху определени пазарни ниши. Възможностите й са изцяло базирани на последните иновации, предлагани в онлайн рекламния бизнес.

За момента мрежата обединява в голям рекламен канал три от най-големите сайтове в IT сферата – Predpriemach.com, Webmasterbg.org и Joomla-bg.com, които генерират средно по 700 000 импресии на месец, като регистрираните в нея над 10 000 потребителя обменят информация в областта ежедневно. Както е при Web 2.0, генерираното съдържание я прави и постоянно развиващ се сегмент в отрасъла.

ADX.BG е изцяло основана на нуждите на бизнеса, който търси по-добро място за позициониране на продуктите или услугите си. За целта са предоставени рекламни пакети, отговарящи на различните типове рекламодатели. Предимствата, които съпътстват услугите, предлагани от ADX.BG, са лесно и гъвкаво управление на рекламния пакет, както и стандартните позиции, носещи доброто качество и име на онлайн медията. Персоналното внимание е част от предимствата, с които тя се отличава на българския пазар. И преди всичко, рекламодателите имат пълна прозрачност и яснота за протичането на всяка тяхна кампания.

Проектът е създаден от професионалисти, градили имиджа и опита си в областта на онлайн маркетинга повече от 6 години. Прозрачното и лесно управление на рекламните кампании се извършва изцяло от общ софтуер, който цели да даде пълна и ясна картина във всяка секунда от стартирането на кампанията.

Независимо от това колко голям е клиентът, екипът на ADX.BG предоставя професионални консултации за по-добро монетизиране на всяка дейност, предприета от него.

За ADX.BG:
ADX.BG е онлайн рекламна мрежа, изградена изцяло върху добре предлагани услуги, професионализъм и оригиналност.

www.adx.bg
Банко Стоянов