IT медии

С над 750 000 уникални посетители месечно, рекламната мрежа на ADX.BG е един от лидерите на пазара в категорията Информационни технологии.

IT медиите в нашата мрежа имат над 140 000 регистрирани потребители, които са написали над 1 320 000 мнения. Нашите посетители са прегледали средно по 10.6 страници.

 Медия Регистрирани потребители Уникални посещения Импресии IT обхват
 ADX.BG 140 000 762 284  7 500 000  33%
*Използвани са данни от Google Analytics.
**Уникалните посетителите са на месечна база.

Портфолио от продукти

Setcombg.com Setcombg.com е медия с изградена общност в основата си. Сайтът е лидер в областта на бяла и черната техника, софтуер и хардуер. Разполага с богата информация, която е добре селектирана и обновяваща се на дневна база. Добре подреден в секции, сайта предлага лесна навигация за потребителя и добре подредена информация. Като част от рекламната мрежа на ADX, Setcombg.com е силно ориентиран както към IT аудиторията, така и към обикновения потребител.

 

predpriemach.com Predpriemach.com, създаден в началото на 2006 година, се е утвърдил като лидер в областта на интернет рекламата, афилиейт маркетинга, оптимизацията за търсачки, социалния маркетинг и в правенето на пари чрез интернет. В него можете да получите експертни мнения от потребители с дългогодишен опит в разработването на интерент бизнеси и тяхното позициониране на локалните и световни пазари.

 

Androidbg Androidbg.com е сайт, в който се публикуват актуални новини, статии и помощни материали за най-популярната операционна система за смартфони – Android, както и всичко важно около нея. Сайтът има медийна част и форум, в който се обсъждат последните тенденции в този нишов пазар. Актуализация му се осъществява на дневна база, като се прибавят винаги най-горещите новини около операционната система.

 

Joomla.bg Joomla-bg.com бележи началото на през 2002 година. Сайтът е посветен на широко популярната CMS система Joomla. Пълен с много полезна информация, новини и събития, той предлага всичко необходимо и полезно за всеки потребител на системата. През годните, форума е организатор на тематични събития, като това е затвърдило името му на територията на България и е разраснало употребата на този вид CMS.

 

ITZone.bg ITZone.bg предлага ревюта, статии и новини за най-новите джаджи, телефони, компютри, лаптопи, фотоапарати, дигитален маркетинг, социални мрежи и аксесоари. Сайтът се актуализира ежедневно с най-новото в тази област на информационните технологии, като форумната част към него е идеалното място за всеки програмист, дизайнер, системен администратор, компютърен специалист. Порталът предлага винаги най-новото и актуално.

 

359GSM.com предлага Всички последни иновации за мобилни технологии събрани на едно място, насоки, съвет, ревюта на всички продукти! Обективният български портал за мобилни телефони и комуникации. 359gsm.com не е продавач на мобилни телефони! Той е онлайн ресурс, даващ изчерпателна информация на всеки – любители и професионалисти занимаващи се с телефони и мобилни устройства

 

DimiTech.net е информационен портал с постоянно нарастваща популярност, който предоставя на потребителите актуални новини в сферата на информационните технологии. Създаден е форум, за обмяна на опит и дискутиране на актуални въпроси и всякакви проблеми, като се стремим своевременно да информира потребителите си за новостите в информационните технологии.