Представяне на DimiTech.net

Публиквано от ADX.BG на 22.10.2012

DimiTech.net е информационен портал с постоянно нарастваща популярност, който предоставя на потребителите актуални новини в сферата на информационните технологии.

Сайтът включва каталог с програми, като за всяка една от тях се представя кратко и качествено описание, информация за лиценза на програмата, официална страница, изглед на програмата и връзки за изтегляне на софтуера.

Създаден е форум, за обмяна на опит и дискутиране на актуални въпроси и всякакви проблеми.

В сайта ще откриете специална секция Статии, където се публикуват текстове под формата на компютърни уроци (за почти всичко) – програми, графики, операционни системи, дизайн и web дизайн, програмиране и други полезни образователни материали. Тази част от сайта е изключително ценна за Вас – потребителите.

Категорията ДимиУчител включва материали за ученици и студенти по Български език и литература. Всички материали в сайта са на разположение на посетителите безплатно.

В подбора на информация DimiTech.net се води от разбирането, че днес технологиите са задължителна част от живота на всички и колкото по-добре сме информирани, толкова по-качествено живеем. Затова ние се стремим своевременно да информираме нашите фенове за новостите в информационните технологии.

Медията в момента е в преговори с ADX.BG, като до няколко дни се очаква тя да стане един от 8те сайта, запълващи потфолито на IT мрежата.