SEM Days Bucharest – Всичко за SEO, PPC & Social Media

Публиквано от ADX.BG на 29.05.2012
Специалисти от SEOmoz, Distilled и Bitdefender ще посетят най-голямата конференция на Балканите посветена на маркетинга за търсачки – SEM Days Bucharest

На 05 и 06 юни в Букурещ ще се състои SEM Days – едно събитие за онлайн маркетолози и анализатори, където те ще обменят идеи и опит за своите кампании и интереси, тенденции на пазара.


Ако искате да разберете дали PPC рекламата или SEO е по-ефективната маркетинг тактика, как да гарантирате видимост на марката си в интернет и как да увеличите ефективността от усилията на интернет маркетинг активностите си, SEM Days ви обещава да отговори на въпросите ви и да ви даде познания как да придобиете необходимите ви умения.

Програмата на събитието включва:

* Панелна дискусия за ролята на онлайн бранд маркетинга и SEO, PPC, практиките в социалните медии и качественото съдържание в сайтовете;
* Панелна дискусия за крос- медия маркетинг стратегиите;
* Уъркшопи.

Сред лекторите са имена като Ранд Фишкишн – изпълнителен директор и основател на SEOmoz и Ралф Тегтмайер (aka Fantomaster), както и доказани професионалисти от Румъния и Европа. Организаторите очакват над 300 посетители от цяла Източна Европа.

Сайтът на събитието за повече информация и записания е: http://semdays.ro/en/